Pravno obvestilo in splošni pogoji

Piškotki

Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na vaš računalnik ob obisku spletne strani.
Samo spletno mesto, ki je piškotek namestilo ga lahko prebere. Sam piškotek ne zbira informacij.

Za kaj jih uporabljamo?
Piškotki se pri nas uporabljajo z namenom bogatenja izkušnje.
Z njimi si pomagamo tudi pri analizi uporabnosti izgleda, tekstov in posameznih komponent.
Vse informacije so zbrane anonimno in vas osebno s temi informacijami ne moremo povezati.

Piškotki tretjih oseb
Z namenom obogatitve vsebine pri nekaterih straneh uporabljamo vsebino in komponente socialnih omrežij kot je Facebook, Twitter, Pintrest, Instagram, Linkedin.
Če delite vsebino naše strani preko teh omrežij ali uporabljate njihove storitve, vam lahko te strani naložijo piškotke s katerimi ne moremo upravljati. Pogoje uporabe teh piškotkov najdete na straneh teh socialnih omrežij oziroma ste jih sprejeli ko ste postali njihov član.

Pravno obvestilo

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu 1001projekt.si.

Vsebine in fotografije, objavljene na spletnem mestu 1001projekt.si so last 1001 projekt d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja 1001 projekt d.o.o.
Na spletnem mestu 1001projekt.si.si so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh 1001 projekt d.o.o. nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Nekatere slike, ki so uporabljene na teh spletnih straneh, so bile objavljene na internetu in se smatrajo za javno last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah. Viri teh slik so tako imenovane “free galerije”. Če z uporabo slike kršim avtorske pravice, nas kontaktirajte in slika bo odstranjena.